Ingyenes lakberendezési konzultáció

Válassz a még szabad időpontokból és gyere ki az Otthon Design Ősz kiállításra a H pavilon 105A standjára.

Megnézem a szabad helyeket

„Az Otthon Design Ősz rendezvény a mindenkori járványügyi, egészségügyi szabályozások betartásával kerülnek megrendezésre. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján (500 fő feletti zárt térben rendezett) rendezvény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriz a szervező.”

2021. november 05. péntek

Időpont foglalás ingyenes lakberendezési tanácsadásra

GOSZTONYI BEATRIX

MIÉRT VELEM?

Öt éve köteleződtem el a lakberendezés iránt és megszereztem lakberendezői végzettségemet. Rögtön elkezdtem használni az elsajátított tudást, amit nagyban megkönnyített geográfusként szerzett komplex látásmód és közel 10 éves projektmenedzseri tapasztalatom is. Folyamatosan képzem magam, hogy a legfrissebb belsőépítészeti ismeretekkel rendelkezzek.

Egy egyszobás lakással indult a történetem, ma pedig lakások, házak, nyaralók, üzletek, irodák enteriőr tervezésével foglalkozom.

környezet és ember kapcsolata fontos szerepet kapott életemben, így belsőépítészeti munkáimban ezek harmóniájára törekszem.

Lakberendezőként rengeteg időt töltök szakemberekkel, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. Projektjeimet igény szerint a tervezéstől a kivitelezés végéig figyelemmel kísérem.

Kulcsfontosságú számomra, hogy a kényelmes és funkcionális térszervezést összekapcsoljam az egyedi megjelenéssel.

Szeretem megérteni az ügyfeleimet és a leginkább hozzájuk passzoló designt megálmodni és megvalósítani.

Célom olyan design tér megalkotása, ami a használóit szolgálja, és mindennapi életüket megkönnyíti.

Tisztelem a múlt értékeit, ugyanakkor hiszek és alkalmazom az innovatív megoldások nyújtotta lehetőségeket.

Egyre nagyobb szerepet kap munkáimban a környezeti- és társadalmi felelősségvállalás az anyaghasználat és a termékkiválasztás területén.

Rendszeresen részt veszek szakmai előadásokon, termékbemutatókon, szakmai rendezvényeken, ahol részletesen megismerem az új termékeket. Évente többször látogatok hazai és nemzetközi kiállításokat is.

Folyamatosan bővítem együttműködő partnereim sorát, hogy a legmegbízhatóbb szakemberekkel dolgozhassak együtt.

Foglalok

ÓCSAI BERNADETT

A lakberendezés és enteriőrtervezés számomra egy olyan kihívásokkal teli, kreatív folyamat, amelynek során teljes mértékben ráhangolódom Ügyfeleimre, hogy számukra praktikus, kényelmes, vonzó és egyben különleges tereket alkossak. A sikeres együttműködés és az örömteli végeredmény titka a bizalom, amely elengedhetetlen a munka során…

Ha hozzám fordulsz, segítek Neked élettered, munkahelyed kialakításában akár egészen az alapoktól kezdve az utolsó simításokig. Vagy ennek a hosszú folyamatnak bármelyik részletében. Csak Rajtad múlik… 

Foglalok

2021. november 06. szombat

Időpont foglalás ingyenes lakberendezési tanácsadásra

SZABÓ OTÍLIA

Természettudományi karon végeztem matematika-fizika tanárként, ám néhány pályán eltöltött év után a lakberendezés és a művészetek felé orientálódtam. Talán furcsán hangzik, de vannak találkozási pontok a két terület között, elég, ha az ábrázolási módokra, vagy a harmónia és arány geometriai és művészeti vonatkozásaira gondolunk.

 A lakberendező pályán eltöltött több, mint 18 év, a számtalan megvalósult lakberendezési terv, és a Flat Art -os csapatmunka mind meggyőzően igazolják, hogy érdemes volt váltani. Lakberendező munkám során számtalan építész alaprajzzal találkozok, melyeket az esetek zömében kénytelen vagyok módosítani, átalakítani.

Úgy vélem, az ilyen irányú szabályozás fölött eljárt az idő, és a pénz- és helytakarékos megoldások sok esetben a funkcionalitás rovására mennek. Meggyőződésem és lakberendező filozófiám, hogy egy ház vagy lakás lakhatósága az alaprajzi elrendezés függvénye, s ez megalapozza a berendezhetőséget és a vizuális harmóniát.

Foglalok

AGATICS EDIT

 

 

 

 

Foglalok

2021. november 07. vasárnap

Időpont foglalás ingyenes lakberendezési tanácsadásra

GERGELY ANNA BOGLÁRKA

„Nem idegenkedünk mindentől, ami fényes, csak épp többre tartjuk a méla derengést a sekélyes csillogásnál…”
(Dzsunicsiró Tanizaki)

Hiszek abban, hogy a tervezés több mint egy helyiség igényes berendezése, egy épületnek lelke van, a falaknak története, a bútoroknak múltja. Szeretem ha tőlem idegen stílusban kell alkotni, mert azzal tanulhat a ember önmagáról. Fontosnak tartom, hogy a régi bútorok tökéletes összhangban éljenek együtt a modern környezettel, és az enteriőr minden részletében együtt lélegezzen a használójával.

Foglalok

SZABÓ GABRIELLA

A Mágus Műhely lakások, családi házak, irodák megtervezését, belsőépítészeti kialakítását és berendezésének megvalósítását vállalja. Visszatérő ügyfeleink és díjnyertes pályázati munkáink igazolják cégünk megbízhatóságát és szolgáltatásaink magas minőségét. 1996 óta dolgozunk ezen a területen. Lakberendezési és belsőépítészeti munkákat Budapesten és kb. 100 km-es környékén tudjuk lelkiismeretesen végigvinni. Online tervezést, tanácsadást is vállalunk, ezért az országon belül és a határon túl ily módon tudunk közreműködni lakás vagy iroda kialakításában.

Foglalok